Hobbystyczny poszukiwacz dobrego designu oraz ciekawych rozwiązań wnętrzarskich.

Najnowsza realizacja Musk Collective Design to projekt  mieszkania znajdującego  się na katowickim osiedlu Bażantowo. W efekcie końcowym powstało nowoczesne wnętrze, w którym zakocha się każdy bibliofil.

 

Salon połączony jest z aneksem kuchennym, gdzie białe meble zostały skontrastowane z żółtymi akcentami. Zresztą żółte akcenty można odnaleźć w całym mieszkaniu. Mimo niewielkiej  przestrzeni w katowickim mieszkaniu znalazł się również wygodny kącik do czytania. Komfortowe siedziska tuż przy oknach oraz żółte regały na książki prezentują się genialnie. Jest to bez wątpienia miejsce gdzie chce się po prostu usiąść… i czytać. Przestrzeń do czytania posiada dwie funkcje. Cała zabudowa została skonstruowana w taki sposób, aby stworzyć ogromną ilość dyskretnej powierzchni przeznaczonej do przechowywania.  Ściana w sypialni została ozdobiona muralem z napisem”Mind the Gap”,  a w łazience znalazło się miejsce dla przepięknej mozaiki.

mieszkanie_dla_bibliofila_3

mieszkanie dla bibliofila 1

mieszkanie_dla_bibliofila_2

mieszkanie_dla_bibliofila_4

mieszkanie_dla_bibliofila_5

mieszkanie_dla_bibliofila_6

mieszkanie_dla_bibliofila_7

mieszkanie_dla_bibliofila_8

mieszkanie_dla_bibliofila_9

mieszkanie_dla_bibliofila_10

Autorzy: musk collective design
Zdjęcia: A. Cieplik
Wspołpraca: Stereodesign, Gismo Creative

Hobbystyczny poszukiwacz dobrego designu oraz ciekawych rozwiązań wnętrzarskich. Autor strony DomHobby.pl